Valaistuksen mallinnusohjelmistot

DIALux-, Relux- ja 3ds Max design -plug-in

Lataa viimeisin valonjakotietokannan plugin DIALuxiin, Reluxiin ja 3ds Maxiin tästä. Työkalulla löydät projektiisi sopivat valaisimet ja niiden valonjakotiedot helposti suunnittelua varten.

PHILIPS ONLINE-VALONJAKOTIETOKANTA

5.2.14.2 (Database 2021)

Kokeile tietokantaamme selaimella

5.2.14.2 (Database 2021)

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja etsi tuotteiden valonjakotiedot yhdestä paikasta! Ei tarvetta ladata tai asentaa erillistä ohjelmistoa. Huom! Internet Explorer ei sovellu selaimeksi tietokannan selaamiseen, käytäthän jotain muuta selainta.

Aktiivisimmille käyttäjille suosittelemme lataamaan valonjakotietokkanan pluginin.

Kaikken tuotteiden valonjakotiedostot eivät löydy työkaluista, lataa tiedot seuraaviin tuotteisiin alta

Valonjakotietokanta plugin

5.2.14.2

1.Uusi versio!
Päivitä versio uusimpaan: Start à Settings à Control Panels àAdd/Remove Software. Lataamisen jälkeen, pura zip-tiedosto ja avaa tiedosto ja lataa päivitys koneellesi.

Aktivoi etäkäytettävä tietokanta latauksen jälkeen painamalla ikonia oikeassa yläkulmassa. Näin päivitykset latautuvat jatkossa automaattisesti.

Valitse oma alueesi ja kieli oikeasta yläreunasta. Kaikki tuotteet eivät ole välttämättä valittavissa alueellasi.

Philipsin Revit-tiedostot

Tarjoamamme Revit-tiedostot on kehitetty joustavuutta ajatellen. Olemme tehneet malleistamme skaalattavia ja lisänneet tarvittavat ominaisuudet, jotta malli voidaan mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi.

Esittelyvideot

Ohjelmisto

Philipsin valaistussovellus- ja mallinnusohjelmisto suositukset:

1.Kysy Signifylta, onko Calculux Area saatavana.

Ohjelmistolinkit

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua valaistussuunnittelussa tai onko sinulla kysymyksiä tuotteisiin liittyen?

Valaistussuunnittelu
lias.fi@signify.com
Tarjouslaskenta
tarjoukset.valaistus@signify.com
Tilausten käsittely lighting.fi@signify.com

Muita aiheeseen liittyviä linkkejä

Työkalut Philips valaistus -projekteihisi

Tuotteet